Новини

10.05.2011
Над 800 младежи се борят за стаж в Овергаз
pic4

Над 800 младежи вече кандидатстваха за участие в Лятната стажантска академия на Овергаз 2011, съобщиха от компанията. Студенти от български и международни университети, ученици и участници в конкурсите на газовото дружество подадоха документи си в специално създадената онлайн платформа за подбор и оценка на кандидатите.

 Младежите ще помагат за реализацията на краткосрочни проекти, по които ще работят в екип и под ръководството на водещи специалисти от фирмата. Стажовете са платени и се провеждат в периода юни – септември, като продължителността им се съобразява с възможностите на стажанта и изискванията към заеманото от него място.

 

За пета поредна година Овергаз дава възможност на студентите да започнат своята кариера в дъщерните дружества в цялата страна. Ученици от средните професионални гимназии също ще могат да проведат своята учебна практика в петте газоразпределителни компании.

Крайният срок за подаване на документите е 31 май, като кандидатурите се приемат онлайн. Необходима е регистрация на http://young.overgas.bg/, в която се попълва формуляр за участие в Стажантската академия на Овергаз 2011. Повече информация можете да откриете на сайта на компанията.

 Професионалната стажантска академия е един от основните източници на кадри за Овергаз. В досегашните четири издания са участвали над 350 младежи от цялата страна, като 70 от тях са били взети на работа, след завършване на обучението си. В момента в най-голямата българска частна газоразпределителна компания и дъщерните й дружества работят 1700 души, на средна възраст малко над 33 години.

«назад